Boćalište u Donjem Koncovčaku

Donji Koncovčak

Nedjelja, 17.09.2017.

 

 

U nedjelju 17.09.2017. godine u Donjem Koncovčaku službeno je otvoreno prvo  boćalište u općini Selnica.

 

Na inicijativu grupe građana predvođenih gosp. Ivanom Sklepićem, poznatim sportskim  djelatnikom izgrađeno je uz pomoć sredstava Općine Selnica prvo boćalište u općini Selnica, pokraj nogometnog igrališta u Donjem Koncovčaku.

 

Otvorenje je upriličeno za nedjelju 17.09. s početkom u 10:00 sati. S obzirom na loše  vremenske uvjete nije bilo masovnog odaziva, što ne znači da nema zainteresiranih mještana. Osim mještana otvorenju su bili nazočni i predstavnici Općine.

 

Ovom prilikom obaviještavamo sve mještane koji imaju želju baviti se ovim mirnim i  bezopasnim sportom da će se treninzi boćanja održavati prema rasporedu koji će uskoro biti    objavljen.

 

Nakon što je izgrađeno igralište za boćanje, planiraju se izgraditi i popratni sadržaji  (pomoćna staza i nadstrešnica) te će se na kraju zaokružiti slika i izgled boćališta.

 

Posebno zahvaljujemo načelniku Općine Selnica Ervinu Vičeviću što je imao razumijevanje i sluha za inicijativu mještana i financijski podupro (sredstvima Općine)  izgradnju boćališta.

 

Nadamo se i daljnjoj uspješnoj suradnji.

 

 

                                                                                                          Mještani Donjeg Koncovčaka