DAN ŽENA

DAN ŽENA

Općina Selnica je i ove godine povodom Dana žena organizirala Glazbeno – kulturnu večer. Program, koji je vodila Klara David,  započele su mažoretkinje kojima je ovo i bio prvi javni nastup, pod vodstvom Lare Podgorelec. Zatim je slijedio nastup  ŽVS Sv. Marko koje su otpjevale nekoliko pjesma. Došao je  red i na mlade nade općine, pa  je Viktorija Brezarić, pobjednica malog MEF-a otpjevala pjesmu “Dani i godine”. Pobjednik natjecanja “I love synth”, Juraj Vičević, odsvirao  je na klavijaturama pjesmu “Kraj mene si lijepa”. Marta Premuš odsvirala je na gitari poznatu Betovenovu skladbu “Za Elizu”. Niko Hoblaj odsvirao je pjesmu “Vjeruj u ljubav”. Gost večeri bio je Kantor, profesor i pisac Vladimir Mihaljević, koji je pročitao nekoliko  pjesama iz svoje nove zbirke pjesama “Čudesna”, te zatim otpjevao i odsvirao mađimurske pjesme. Ivana Tkalec pročitala nam je dirljivu pjesmu autora Ignaca Šardja.

Nakon toga načelnik Ervin Vičević predstavio je slikovnicu “Mala smeđa olovčica”, 15 – godišnjakinje iz Selnice Elene Zadravec, koja je bila odsutna, te je umjesto nje slikovnicu pročitao Juraj Vičević.

Na samom kraju načelnik je svim ženama poželio sve najbolje uz ruže, te ih iznenadio s poklonom, zbirkom pjesama, “Čudesna”.

Foto: Andreja Šmitran

selnica dan zena (2) selnica dan zena (5)

selnica dan zena (9) selnica dan zena (16)

selnica dan zena (19) selnica dan zena (21)

selnica dan zena (26) selnica dan zena (27) selnica dan zena (31)

selnica dan zena (36) selnica dan zena (39) selnica dan zena (42)