Dr. Nazor održao predavanje o Domovinskom ratu u osnovnoj školi u Selnici

Dr. Nazor održao predavanje o Domovinskom ratu u osnovnoj školi u Selnici

Načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević, predložio je, a ravnateljica Anica Rašperger prihvatila inicijativu, te je u osnovnu školu Selnica pozvan je dr. Ante Nazor. Tako je Dr. Nazor održao predavanje o Domovinskom ratu u srijedu, 14. ožujka 2018., a samo predavanje za 7. i 8. razrede organizirao je učitelj povijesti Kruno Makovec. Učitelj Branko Jalšovec primio je dr. Antu Nazora i prof. Anu Holjevac Turković i izrazio zahvalnost načelniku što je doveo gospodina Nazora, jer  njemu, kao hrvatskom branitelju, to posebno puno znači.

Predavanju se pridružila i kolegica dr. Nazora, profesorica Ana Holjevac Turković, autorica knjige Proces mirne reintegracije Hrvatskog Podunavlja te vukovarski branitelj Željko Sršan iz Čakovca.

Učenici su proširili svoje znanje o Domovinskom ratu i još više osvijestili njegov značaj i važnost  za sve nas.

Dr. Ante Nazor je  donirao 30-ak knjiga  za školsku knjižnicu, a posebno ga je oduševilo veliko znanje učenika o Domovinskom ratu. Učenik Marin Mlinarić za svoje znanje nagrađen je prigodnim poklon od strane dr. Nazora

Načelnik se ovim putem zahvaljuje ravnateljici škole te svojim prijateljima, dr. Nazoru i gospodinu Sršanu jer su pored brojnih obveza prihvatili poziv i došli u školu u Selnici.