DVD Selnica održalo 137. redovnu godišnju skupštinu

DVD Selnica održalo 137. redovnu godišnju skupštinu

DVD Selnica je jedno od rijetkih društava koje se može pohvaliti ovako visokim brojem održanih skupština. Od niza  djela na dobrobit svih mještana, posebno su istaknuli povećanje broja članstava u 2018. godini što je u današnje vrijeme svakako uspjeh, a to im je  jedan od ciljeva i ove, 2019. godine.
Financijsko stanje posebno je dobro i sa trenutno, više od 300 tisuća kuna na računu, spremno očekuju završetak nabave novog navalnog vozila, za koji natječaj završava 20. ožujka.
DVD Selnica se zahvalilo  načelniku Općine, posebno zato jer  je izvršio obećanje o uplati  financijskih sredstava. Sredstva su uplaćena krajem 2018. godine, a ostatak, za učešće za nabavu vozila, uplaćen im je u siječnju ove godine.
Načelnik, Ervin Vičević, u svom obraćanju prisutnima, zaželioje DVD-u uspješan nastavak djelovanja te potvrdio i nadalje redovitu isplatu sredstava za budući leasing za novo navalno vozilo.
Skupštini su prisustvovali brojni gosti iz okolnih vatrogasnih društava, predstavnici nekih  selničkih udruga, a posebno dragi gosti iz susjedne Slovenije, bili su članovi  DVD Zagojiči, stari znanci, s kojima je suradnja započela prije nekoliko godina.
Podijeljena su i priznanja koja su redom dobili: Mihael Debelec i Matej Horvatić, novi dočasnici društva, Zlatko Matjašić za 30 godina rada, a posebno treba izdvojiti Andriju Hrženjaka koji je dobio nagradu za 50. godina rada u Društvu.
Nakon formalnog dijela prisutni su se zabavili uz domjenak i svirku “domaćih” dečki, Aleksandra Hozjana i Siniše Karlovčeca.