GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a, 28.2.2015.

ZAHVALA DVD–u Selnica

Dana 28. veljače 2015. godine održana je godišnja skupština DVD-a Selnica. Uvodnu riječ i dnevni red skupštine vodio je zamjenik predsjednika gosp. Davor Debelec.
Općinsko vodstvo je od početka mandata počelo izvršavati zakonsku obvezu prema DVD-u pa je tako 2013. godine isplaćeno obećanih 30 tisuća kuna, 2014. 40 tisuća kuna, a u 2015. će DVD prvi puta dobiti cjelokupni, odnosno zakonom propisani iznos.
Općina je stoga krenula u dogovore s varaždinskom biskupijom i ugovorila otkup zemljišta za izgradnju novog vatrogasnog doma u Selnici. Tako se ostvaruje i davna želja DVD-a Selnica da u skoroj budućnosti dobije novi vatrogasni dom.
Gosp. Debelec napomenuo je sve aktivnosti DVD-a kroz 2014. godinu, a kao najznačajnije spomenimo osnivanje ženskog odjeljenja vatrogaskinja koje broji 10 članova i osnivanje mladeži koja broji 15 članova. Posebno zadovoljstvo i ugodno iznenađenje kod prisutnog načelnika općine Ervina Vičevića i predsjednika OV-a Općine gosp. Radovana Zadravca, izazvala je dodjela Zlatne pakete općinskom načelniku zbog svega učinjenog u nepune dvije godine mandata.
Općinsko vodstvo se iskreno zahvaljuje DVD-u na nagradi, na dobroj suradnji, hvala im na svakom odazivu kad je općini potrebna pomoć, a posebno hvala na okupljanju ženske postrojbe i okupljanju mladeži. I nadalje smo uvjereni u dobru suradnju i međusobno pomaganje!
Načelnik, Ervin Vičević