Općina Selnica naručila projekt autobusnog ugibališta

Nakon energetske obnove OŠ Selnica kreće se u izradu projekta ugibališta za autobus ispred škole koji financira Općina Selnica. To je još jedna donacija u nizu donacija od strane općine prema OŠ Selnica. Projekt će biti gotov za dva mjeseca tako da Međimurska županija može planirati izgradnju samog ugibališta u sljedećoj, 2019., godini. Ovim će se konačno riješiti problem sigurnosti školske djece u prometu.

Nedavno je i uređeno parkirališno mjesto kod rampe za ulaz u školu invalidnim osobama koje je također financirala općina.

Želimo napomenuti kako je općina od 2013. godine do danas školi uplatila, odnosno donirala, sredstava u iznosu od 370 tisuća kuna od kojih se dio odnosi i na rješavanje starih dugovanja iz 2011. i 2012. godine. Kao znak zahvale, ravnateljica škole, gospođa Rašperger, je stavila na raspolaganje školsku dvoranu za općinske potrebe kada god to zatreba.

Iako općina po zakonu nije obvezna financirati školske projekte, u našoj općini tradicija je pomagati školi prvenstveno kako bi podigli kvalitetu školovanja naše djece, a posebno važno nam je, krajem svake školske godine, nagraditi djecu, učitelje i ravnateljicu te čestitati na postignutim rezultatima  kao znak dobre suradnje i poticaj za postizanje još boljih rezultata.

skica projekta ugibališta