Tradicionalno druženje djece i roditelja Škole nogometa Sveti Marko

Tradicionalno druženje djece i roditelja Škole nogometa Sveti Marko

U subotu, 8. lipnja 2019., na prostorima nogometnog igrališta u Selnici održano je tradicionalno druženje djece i roditelja Škole nogometa Sveti Marko. Šezdesetak članova i njihovi roditelji uživali su u poslijepodnevnim sportskim aktivnostima.

U uvodnom dijelu voditelj škole nogometa, Renato Vinko, roditeljima je prezentirao dosadašnje rezultate škole te se osvrnuo na ulaganje u dječja igrališta koja će se montirati na prostorima NK Mladosti iz Selnice i NK Zebanca 1986. Najavio je i opremanje kompletima dresova svih ekipa, nadolazeće pripreme za sljedeću nogometnu sezonu te  održavanje zimskog malonogometnog turnira početkom siječnja 2020.

Podršku radu škole nogometa iskazao je i načelnik Općine Selnica, Ervin Vičević, koji je u svom obraćanju čestitao svim članovima na dosadašnjem radu te napomenuo kako ŠN može očekivati  i dalje punu podršku Općine u radu. Nakon uvodnog sastanka krenulo se sa sportskim aktivnostima.

Najmlađi članovi ŠN, ekipa U6, na čelu s trenericom Matejom Tuksar pokazali su zavidne vještine u vođenju lopte kroz poligon.

Ekipa U8 pod vodstvom trenera Roberta Vinka odigrala je mini nogometni turnir  “2 na 2” na male golove.

Ekipa U10 pod vodstvom trenera Renata Vinka kroz igru na poligonu trebali su iskazati brzinu i preciznost.

Trener Robert Vinko i njegova U12 ekipa okušala se u povlačenju užeta.

Sve discipline iskušali su i roditelji te se pokazalo kako su djeca ipak spretnija od njih. Središnji događaj druženja bila je nogometna utakmica u kojoj su djeca i mame igrali protiv očeva. Krajnji rezultat bio je 4:4,  a druženje se nastavilo uz bograč, roštilj i tekuće osvježenje..

    

Tekst: Renato Vinko

Foto: Ervin Vičević