ZAVRŠNI DAN MARKOVA 2016.

ZAVRŠNI DAN MARKOVA 2016.

Zadnji dan Markova započeo je svetom misom posvećenom svim vatrogascima i vatrogaskinjama. Nakon mise DVD Selnica sve pozvane počastio je grahom, a zabava je potrajala do kasnih večernjih sati. Omasovljeni DVD posljednjih godina isto se može pohvaliti rastom broja članova, osnivanjem ženske postrojbe i osnivanjemm postrojbi mladih, a svugdje gdje su mladi zajamčen je i opstanak i napredak.
Unatoč najavi lošeg vremena Općina i UDRUGA SZS Plešivica nisu odustale od organizacije tradicionalnog pješačenja što se pokazalo kao dobra potez. Pješaci su se okupili i kraćom rutom od planirane stigli na Plešivicu nakon sat i pol pješačenja. Tamo su bili dočekani i pozdravljeni od čalnova udruge i svih mještana koji su dolazili na besplatni grah povodom pješačenja i ujedno proslave 1. Svibnja praznika rada. Tijekom popodneva više od stotinu mještana došlo je i priključilo se druženju. U ime Općine zahvaljujem se svim udrugama, svim sudionicima , Radiu 105, OŠ Selnica, velečasnom Tomislavu Leskovaru, mladeži DVD Selnica i NK Mladosti na sudjelovanju i pomoći kod organizacije svih događanja. Posebno hvala svim donatorima naših događanja:
Hotel Picok, Radio 105 –gosp. Ivan Mezga. Hvala gosp. Mezgi što je uz organizaciju donirao i tombolu.
Frizerski salon „Željka“, Selnica, Pizzeria Krug, Selnica, PVC ILI ALU STOLARIJE=Alpro Šardi d.o.o., Cvjećarski obrt „Dalija“, Selnica, HANIS d.o.o., Selnica,stolarija Korunić, STROJOKOP DEBELEC, Selnica, CVJEĆARA KRZNAR, ROSIĆ-MAČKOVEC,DJEČJI VRTIĆ „SUNČEKO“, Selnica,OPG BRANKO HREN, HADES j.d.o.o., LJEKARNIČKA USTANOVA HOMEOSAN-SELNICA i AUTOSERVIS „ ALEN“.
Želim Vam svima i dalje puno osobnih i radnih uspjeha.
Do sljedećeg Markova, pozdrav.
Načelnik, Ervin Vičević.