8. FOTOGRAFSKI NATJEČAJ – „Moji doli i bregi“

Napuštene životinje ne padaju s neba!
23/06/2022
DAN PIKAČA subota, 16.07.2022.
07/07/2022

8. FOTOGRAFSKI NATJEČAJ – „Moji doli i bregi“

 1. Organizator fotografskog natječaja „Moji doli i bregi“ je Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi.
 2. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje se bave fotografijom, bez obzira na prebivalište, spol, nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost. Prava sudjelovanja izuzeti su članovi ocjenjivačkog žirija, osobe u organizacijskom odboru te osobe mlađe od 16 godina.
 3. Foto natječaj ima slijedeće teme:
 4. Mladi u ruralnom razvoju
 5. Poljoprivredne aktivnosti
 6. Turistički potencijali područja LAG-a

*Obavezno naznačiti kojoj temi pripada pojedina fotografija


Sudionici kroz fotografiju dokumentiraju vlastiti doživljaj zadanih tema, a fotografije moraju biti snimljene na području LAG-a Međimurski doli i bregi, tj. na području općina Belica, Dekanovec, Domašinec, Gornji Mihaljevec, Mala Subotica, Nedelišće, Podturen, Pribislavec, Selnica, Strahoninec, Sveti Juraj na Bregu, Sveti Martin na Muri, Šenkovec, Štrigova, Vratišinec te gradova Čakovec i Mursko Središće.

 1. Svaki sudionik može poslati ukupno 5 fotografija. Obrada fotografija dopuštena je do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja. Propisana veličina fotografije je min. 2000px po širini. Prijavljene fotografije moraju biti u JPG ili JPEG formatu. Autori/ice nagrađenih fotografija bit će zamoljeni/e dostaviti ih u punoj rezoluciji.
 2. Natječaj traje od 01. lipnja do 31. srpnja 2022. godine.
 3. Fotografije se šalju na adresu elektronske pošte lag.mdib@gmail.com s naznakom lokacije na kojoj je snimljena fotografija, temom pojedine fotografije, imenom i prezimenom te datumom rođenja autora, adresom elektronske pošte i brojem telefona.
 4. Slanjem prijave na natječaj smatramo da dajete privolu i da ste suglasni s obradom osobnih podataka u svrhu provedbe natječaja te da ste suglasni s objavljivanjem osobnih podataka (ime i prezime autora fotografije) na mrežnim stranicama LAG-a Međimurski doli i bregi, društvenim mrežama LAG-a, javnim medijima i raznim tiskanim izdanjima (brošure, letci i drugi promotivni materijali) u svrhu izvještavanja o realizaciji 8. Fotografskog natječaja „Moji doli i bregi“ i promocije LAG-a i njegovih aktivnosti. Udruga će s danim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka i Općom Uredbom (EU) 2016/679 o zaštiti osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.
 5. Sudionici foto natječaja „Moji doli i bregi“ suglasni su s objavom fotografija na web stranici LAG-a Međimurski doli i bregi http://lag-medjimurskidoliibregi.hr/ i društvenim mrežama LAG-a Međimurski doli i bregi. Sudionici foto natječaja „Moji doli i bregi“ suglasni su s korištenjem fotografija u promotivne svrhe LAG-a.
 6. Sva autorska prava na poslane fotografije ostaju u vlasništvu autora, ali LAG Međimurski doli i bregi zadržava pravo objavljivanja svih prijavljenih fotografija u tiskanom i elektronskom izdanju publikacija LAG-a Međimurski doli i bregi, te na svojoj Internet stranici i društvenim mrežama. LAG Međimurski doli i bregi se obvezuje sve fotografije potpisivati imenima i prezimenima autora prilikom korištenja.
 7. Najbolje fotografije odabrat će ocjenjivački žiri sastavljen od tri člana koji ne mogu sudjelovati u natječaju. Rezultati natječaja bit će objavljeni na Internet stranici i društvenim mrežama LAG-a Međimurski doli i bregi po završetku natječaja.
 8. Svaki autor snosi osobnu odgovornost za ono što predstavljaju njegova djela.
 9. Radovi koji ne podliježu temi i tehničkim karakteristikama neće biti prihvaćeni ni ocjenjivani.
 10. Autori odabranih fotografija bit će nagrađeni vrijednim poklon paketima članova LAG-a Međimurski doli i bregi.
Skip to content