Poziv na sudjelovanje u partnerstvu na projektu e-Dječja kartica

[JAVNI POZIV] zainteresiranim kandidatima za podnošenje prijava za posao popisivača i kontrolora
12/07/2021
ODLUKE o pravima za naknadu troškova izborne promidžbe
28/07/2021

Poziv na sudjelovanje u partnerstvu na projektu e-Dječja kartica

Poticajne obiteljske i populacijske mjere predstavljaju prioritet djelovanja Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, te upravo iz spomenutoga razloga jedna od njih je e-Dječja kartica – „Mudrica“ kao potpora i olakšica roditeljima i njihovoj djeci.

E-Dječja kartica – „Mudrica“ kroz pogodnosti ili popuste na usluge ili proizvode za korisnike s djecom omogućava poboljšanje obiteljskog standarda.  Korisnici e-Dječje kartice – „Mudrice“ su svi roditelji (udomitelji i skrbnici) najmanje jednog djeteta do 18 godina života na području Republike Hrvatske te je usluga u potpunosti besplatna za korisnike.

Sudjelovanje u partnerstvu podrazumijeva osiguranje pogodnosti ili popusta za krajnje korisnike e-Dječje kartice – „Mudrice“.

Pozivamo ovim putem da Vaše zaposlenike s djecom upoznate s ovim projektom, te također ako ste u mogućnosti objavite naš banner (u privitku) na Vaše službene web stranice i/ili društvene mreže kako bismo postigli što veću disperziju i osviještenost o našoj Mudrici.

Također, u privitku je i prezentacija za partnere s najvažnijim informacijama o e-Dječjoj kartici „Mudrica“.

Pod partnerstvom u ovom obliku podrazumijevamo uključivanje Vaših gospodarskih subjekata, dostavljanje liste subjekata s kontaktima na području Vaše općine/grada nama kako bismo mi mogli zatražiti partnerstvo ili pak da Vi, ako ste u mogućnosti dogovorite kod gospodarskih subjekata određene pogodnosti za obitelji s djecom.

Sve dodatne informacije o načinu sudjelovanja i uključivanju u projekt e-Dječja kartica – „Mudrica“  možete pronaći na web stranici: https://e-djecjakartica.hr te nam se izravno obratiti na e-mail adresu: info.djecjakartica@demografijaimladi.hr.


 

MUDRICA POWER POINT PREZENTACIJA
Skip to content