NK „MLADOST“ Selnica

Otvorenje društvenog doma u Merhatovcu i odgoda tradicionalne 7. Međimurske utrke vatrogasaca
13/04/2021
Obavijest kandidatima – sudionicima natječaja za ravnatelja dječjeg vrtića
14/04/2021
Otvorenje društvenog doma u Merhatovcu i odgoda tradicionalne 7. Međimurske utrke vatrogasaca
13/04/2021
Obavijest kandidatima – sudionicima natječaja za ravnatelja dječjeg vrtića
14/04/2021

Danas smo u općinskom uredu zaprimili dopis predsjednika nogometnog kluba „Mladost“ Selnica. Nastavno na dopis, napominjem kako je Općina Selnica zadnjih godina stalno financijski pomagala klubu i nikad nije ulazila u odluke vodstva, pa ovom prilikom prihvaćam njihovu odluku i nadam se nastavku natjecanja u novoj sezoni. Dopis prenosimo u nastavku.

Načelnik Općine Selnica; Ervin Vičević


„Poštovani,

NK “Mladost” važan je čimbenik svakodnevice naše Općine. Iz tog razloga obraćamo se ovim priopćenjem svim mještankama i mještanima Općine Selnica.

Kao što je poznato, nismo prihvatili činjenicu nastavka prvenstva i igranja utakmica bez gledatelja. Ima više razloga tome. Gledatelji su nam pokretač kluba. Od njih i zbog njih klub “živi”! Uostalom, nogomet se i igra zbog gledatelja, a to trenutno nije moguće.

Kao predsjednik nogometnog kluba osjećam veliku odgovornost u pogledu epidemiološke sigurnosti u ovom čudnom vremenu u kojem živimo. Odgovoran sam za zdravlje i sigurnost, prvenstveno igrača, a jednako tako i svih eventualnih gledatelja, koji bi se zatekli uz teren za vrijeme utakmice, isto tako i prije same utakmice, a i nakon nje. Poučen viđenim, uz travnjake u ostalim Međimurskim nogometnim ligama, gotovo je nemoguće osigurati igranje utakmice bez gledatelja, jer ne postoji način na koji bismo nekoga potjerali s prostora nogometnog kluba. Iz dana u dan svjedočimo pogoršanju epidemiološke situacije, vezano uz broj novo-zaraženih, u čitavoj Domovini, pa tako i u našem Međimurju, stoga smatram kako ne bismo i mi trebali na ovaj način direktno doprinositi pogoršanju situacije.

Uz sve navedeno, treba svakako uzeti u obzir i činjenicu kako bez gledatelja u pitanje dolazi i financijska stabilnost kluba, a usudim se reći, čak i njegova opstojnost.

U nadi što skorijeg poboljšanja epidemiološke situacije srdačno vas pozdravljam!

                                                                                                      Mihajel Kontrec, predsjednik“

 

 

 

NK „MLADOST“ Selnica
Općina Selnica na web stranici koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima koje koristimo (ili ih isključiti) možete naći u postavkama.Uvjeti korištenja.
Više
Skip to content