Priopćenje načelnika vezano uz stanje u dječjim vrtićima

Selnica je u subotu, 18. srpnja 2020. , domaćin Dana pikača
09/07/2020
[SPROVODI] obavijest
07/08/2020
Selnica je u subotu, 18. srpnja 2020. , domaćin Dana pikača
09/07/2020
[SPROVODI] obavijest
07/08/2020

Priopćenje načelnika vezano uz stanje u dječjim vrtićima

Poštovani mještani Općine Selnica, poštovani roditelji, korisnici dječjih vrtića, kada neki tračevi pređu granicu dobroga ukusa dužnost mi se obratiti javnosti.

Najprije želim navesti da je Općina Selnica zadnjih 7 godina izlazila u susret vrtićima po svakom pitanju. Prije 7 godina vrtići su bili ti kojima smo prvima riješili velika dugovanja, jedna smo od Općina koja je i u vrijeme pandemije uvjetovanje Covid 19 isplatila punu cijenu svog dijela financiranja, a sve s ciljem zaštite radnih mjesta.

Što god ste tražili od Općine dobili ste. S vrtićem Dječja mašta iz Zebanec Sela partnerski smo prijavili projekt produženog boravaka djece na EU natječaju, a koji upravo i ponavljamo u 2. fazi. Dječja mašta bio je partner u suradnji s dječjim vrtićem iz Vukovara.

U našim se vrtićima djeca ne tuku, djeca nisu gladna i uvjeren sam da sve tete daju maksimum u svojem poslu.

Što se tiče novog vrtića koji je u izgradnji, vrtić će biti Općinski i to minimalno 5 godina, a ja se nadam i dalje, bez obzira što će nakon 5 godina postojati mogućnost najma. Svi djelatnici bit će izabrani putem javnog natječaja prema traženoj struci i svima će biti isplaćivane plaće prema zakonima RH. Djeca će se za novi vrtić moći prijaviti sredinom studenog ove godine, a realni početak rada novog vrtića bit će ožujak 2021. godine.

I na kraju, ne pada mi na pamet nekoga prozivati imenom i prezimenom, ali shvatite da ovakvim lažnim istupima i tračevima štetite svima nama, odnosno cijeloj Općini Selnica.

S poštovanjem,

NAČELNIK OPĆINE SELNICA
Ervin Vičević


KLASA: 022-05/20-01/15
URBROJ: 2109-15-20-01
Selnica, 16. srpnja 2020.


DOKUMENTI VEZANI UZ OBJAVU:

Priopćenje načelnika vezano uz stanje u dječjim vrtićima
Općina Selnica na web stranici koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje korisničko iskustvo. Više o kolačićima koje koristimo (ili ih isključiti) možete naći u postavkama.Uvjeti korištenja.
Više
Skip to content